Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bloem, bloemkool, bonen, bouillon, brood, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, ui, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Yo Kids:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Food en So Much More: