Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, groene kruiden, groentebouillon, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zuivel, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Ontbijt uit Lekkere recepten van het land:
Recept van Food en So Much More: