302 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloembotercourgettekruidenolieolijfoliepaprikapaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterselierode uisjalottomaattomatenpureetuinkruidenwaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Simpele gumbo met basilicum en olijven

Ingrediënten:
bacon, basilicum, bleekselderij, cayennepeper, garnalen, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, krabvlees, laurier, maïzena, okra, olijven, oregano, paprikapoeder, tijm, tomaat uit blik, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Mosselen met knoflook-peterselieboter

Ingrediënten:
boter, knoflook, mosselen, sjalot, tuinkruiden, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Grieks gestoofd lamsvlees

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, ditalini, droge witte wijn, feta, gedroogde oregano, knoflook, lamsbouillon, lamsschouderfilet, laurier, macaroni, olijfolie, oregano, pasta, peterselie, stoofperen, tijm, tomaat in blik, ui en wortel

Keuken:
Grieks
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met winterse tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, droge wijn, knoflook, kristalsuiker, majoraan, oregano, parmezaanse kaas, italiaanse pomodori in blik, rigatoni, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tian

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bruine suiker, courgette, kerstomaat, olijfolie, oregano, sjalotten, knoflook, tijm, tomaten, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Panpizza

Ingrediënten:
basilicum, buffelmozzarella, gedroogde rode spaanse peper, gist, harde bloem, knoflook, lichtbruine kristalsuiker, olijfolie, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, rode ui, tijm, tomaat in blik, varkensworstjes, venkelzaad, water, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pizza Margherita

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde gist, gedroogde oregano, gemalen zwarte peper, bloem, knoflook, water, olijfolie, tafelzout, tijm, trostomaten en uien

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Drie tapas met boerenmeshanger

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boerenmeshanger, brood, ciabatta, knoflook, mosselen, olijfolie, oregano, paprika, salie, sjalot, tijm, tomatentapenade, witte wijn en wortel

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Haal meer recepten op...