497 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbotercourgettegedroogde oreganogembergroenteknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepaprikaparmezaanse kaaspeperpeterseliesuikertijmuivleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met tomaat, basilicum en ricotta

Ingrediënten:
basilicum, basis risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gedroogde oregano, gedroogde spaanse peper, olie, parmezaanse kaas, ricotta, rode wijnazijn, tomaat, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Sergio en Linda

Recept van Talk Nomz To Me:

Tomatensoep met verse basilicum

Ingrediënten:
basilicum, basilicum, cherrytomaatjes, ei, gerookt paprikapoeder, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper en zout, rundergehakt, knoflook, tomatenblokjes, ui en water

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Tomaten -paprikasaus

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, groentebouillon, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, oregano, rode paprika, sojasaus, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, ui, worcestershiresaus en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:

Bruschetta met tomaat

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, oregano, tomaat en wit boerenbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Zongerijpte tomaten

Ingrediënten:
basilicum, olijfolie, oregano, suiker, tomaten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Snijbiet met tomaten

Ingrediënten:
snijbiet, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, gedroogde basilicum, gedroogde oregano, groene paprika, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Tomaten Paprikasaus

Ingrediënten:
chorizo, olie om te bakken, paprikapoeder, peper, salami, rode wijnazijn, tomaten, ui, kruiden, water en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Kikkererwtensoep met tomaten en brood

Ingrediënten:
basilicum, basilicumpesto, bleekselderij, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kikkererwten, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori uit blik, tijm, tomatenpuree, ui, venkel, winterwortel, witte wijn, zout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Gemarineerde buffelmozzarella met tomaten

Ingrediënten:
basilicumbladeren, buffelmozzarella, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, maldon zeezout, oregano, raapzaadolie, tomaat, venkelzaad en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Tomaat: Pasta all'amatriciana

Ingrediënten:
bacon, basilicum, bruine ui, bucatini, chilivlokken, extra vierge-olijfolie, kinnebakspek, knoflook, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, pecorino romano, penne, ricotta salata, rigatoni, rode ui, spaghetti, tomaat, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gevulde tomaten met rijst

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, knoflook, margarine, munt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode chilipeper, rondkorrelrijst, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Haal meer recepten op...