30 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterdragoneigruyèrekippenbouillonknoflooklaurierbladmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreisjalotslagroomsuikertijmwaterwitte peperwitte wijnwortelzonnebloemoliezwarte peperzwezerik
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Gegratineerde champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, gruyère, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met champignons en sjalotten

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, koffieroom, laurierblad, olijfolie, prei, sjalot, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Vol-au-vent met zwezerik, champignons en truffels

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignon, citroensap, laurierblad, melk, nootmuskaat, prei, truffel uit blik, ui, vleesextract, vol-au-vent, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Taartjes met tongfilet en bechamel met paddestoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, laurierblad, melk, tartelettes, tong, ui, visafval, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte truffel

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Aubergines gevuld met paddestoelen en bechamel

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, citroensap, eierdooier, gruyère, melk, olijfolie, paddestoel, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tongfilets met rijst

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, gekookte ham, laurierblad, melk, rijst, saffraandraadjes, tong, ui, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Tongfilets in whisky

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, eierdooier, gruyère, kerrie, laurierblad, slagroom, tong, ui, visafval, whisky, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkensvlees in bladerdeeg - filetto farcito in crosta

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, champignon, citroenrasp, citroensap, ei, kadetjes, olijfolie, peper, ui, varkensfilet, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / varkensvlees
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Blanquette de veau

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, champignons, citroensap, eidooier, kalfsnek, kalfsschouder, ui, witte peper, wortel, zilverui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude romige champignonsoep

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Uientaartjes (of champignontaartjes)

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, ei, eierdooier, gemalen nootmuskaat, laurierblaadje, sjalot, slagroom, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Risottoballetjes met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, mayonaise, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, risottorijst, rode paprika, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Provençaalse rissoles

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, citroensap, ei, eierdooier, kippenvlees, knoflook, maïsolie, nootmuskaat, olijfolie, patentbloem, peper, persillade, provençaalse kruiden, tapenade, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
pasta/noodles / gevogelte / frituur
Haal meer recepten op...