Basisrecept uit Margriet kookboek:
Rode kool, gekookt
- Ingrediënten:
- azijn, boter, kruidnagel, margarine, rode kool, suiker, ui, zout en zure appel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, azijn, bakpoeder, bloem, citroensap, ei, fruit, groente, kaneel, kaneelstokje, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, peper, rijst, rode kool, rode wijn, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie: