108 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercayennepepergehaktgerookt paprikapoederhalf-om-halfgehaktketchupknoflookmosterdnootmuskaatolieolijfoliepankopaprikapoederpeperpeterselierode paprikarundergehakttomatenpureeuiwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:

Wildterrine met paprika

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bosuitjes, boter, ei, gele paprika, groene paprika, ketjap benteng manis, paneermeel, peper, peterselie, rode paprika, sambal, slagroom, tomaten, vlees van wild en zout

Soort:
wild en gevogelte / wild
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Schotse eieren

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, cayennepeper, bloem, gerookt paprikapoeder, ei, nootmuskaat, paneermeel, varkensschouder, verse rozemarijn, salie en zonnebloemolie

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gevulde paprika met gehakt

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, courgette in tomatensaus, eidooier, half-om-halfgehakt, oregano, paneermeel, peper, puntpaprika, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
varkensvlees / rundvlees / groente
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Pittige krabkoekjes - Joe's stone crab cakes

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, ei, knoflookteen, krabvlees, lente-ui, limoen, paneermeel, plantaardige olie, rode paprika, roomboter, tabasco, ui, verse peterselie, witbroodkruim en worcestersaus

Keuken:
Amerikaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Ananaskebabs - spiedini all' ananas

Ingrediënten:
bloem, ei, fontana, olijfolie, paneermeel, peper, rauwe ham, rode paprika, ui, verse ananas, verse basilicum, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Rijstcroquetten 3 - Peet & Janssen, 1960

Ingrediënten:
bacon, bloem, ei, eiwit, frituurvet, gehakt, ham, kappertjes, lever, paneermeel, paprika, peper, peterselie, rijst, rookvlees, tomatenpuree en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Rolletjes van chinese kool

Ingrediënten:
bloem, bouillon, cayennepeper, chinese kool, cornedbeef, ei, knoflookteen, olie, paneermeel, rode paprika, slagroom, tomatenpuree, ui, vet spek, zoetzure augurk, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Zoetzure gehaktballetjes

Ingrediënten:
ananas, azijn, ei, gehakt, gemberpoeder, ketjap, knoflook, maïzena, olie, paneermeel, prei, rode paprika, suiker, ui en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Goulashkroketten - Jonah Freud

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, gelatine, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Een recept uit Samuel Levie en Dick Bruna - eten met nijntje

Snack of tussendoortje uit eten met nijntje:

Pastinaaknuggets

Ingrediënten:
bloem, ei, gembersiroop, gerookt paprikapoeder, ketchup, paneermeel, panko, pastinaak, sambal, sojasaus, tabasco en zonnebloemolie

Haal meer recepten op...