25 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercourgettefruitgembergerookt paprikapoedergroentebouillonkaneelstokjekippenbouillonlaurierolieolijfoliepeperrode paprikarunderbouillonsjalotsuikertijmtomaatuivleeswaterworstzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella valenciana

Ingrediënten:
bakchorizo, erwten, gamba, garnalen, gevulde olijven, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, paprikapoeder, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, varkensfilet, verse peterselie, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Mergkoolsoep met gefrituurde uienringen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouillon, ei, knoflook, laurier, licht bier, mergkool, olie, peper, plantaardige olie, runderworst, slagroom, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon / frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Liever lokaal:

Mosterdsoep met andijvie en (vegetarische) spekjes

Ingrediënten:
andijvie, boter, groentebouillon, ingelegde tomaten, kaas, kippenbouillon, knoflook, lamsoorhoning, mosterd, peper, sjalot, slagroom, spekblokjes, vegetarische spekjes, vlees, voorjaarshoning en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Chermoula

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, gepekelde citroenschil, knoflook, komijnzaad, peterselie, vlees, zoet paprikapoeder, zout en zwarte peper

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Lunch / avondmaal uit 52 Soepen:

Poolse Vleessoep Met Zuurkool En Karwij

Ingrediënten:
aardappelchips, appelsap, bieslook, bladpeterselie, gerookte spekblokjes, honing, karwijzaad, kielbasa, laurierblaadjes, runderbouillon, bakolie, spareribs, knoflook, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, varkensribben, worst, zout, zuurkool en zwarte peper

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Chorizo

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, gedroogde oregano, gerookt paprikapoeder, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, peperoncini, rode wijn, vlees, witte peper, wittewijnazijn, zoet paprikapoeder, zout en zwarte peper

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Reerug met jeneverbes-roomsaus

Ingrediënten:
olijfolie, boter, braadboter, gin, jenever, jeneverbessen, boter, knoflook, knoflookteen, olijfolie, peper, 
zout en peper, reerug, room, rosé, jenever, vlees, whisky, wildfond en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Machaca: Mexicaanse pulled beef & andere heerlijkheden

Ingrediënten:
azijn, olijfolie, laurier, tomaat in blik, knoflook, crème fraîche, gemalen komijn, knoflook, gerookt paprikapoeder, groene pepers, kaneelstokje, knoflook, komijn, kruidenmengsel, laurierblaadjes, limoensap, olijfolie, oregano, paprika, peper, pepers, 
zout en peper, rode paprika, rode pepers, rode pepertjes, rode uien, rode wijn azijn, runderbouillon, short rib, knoflook, tomaat, tomatensaus, ui, uien, ui, verse koriander, peper, vet, vlees, worcestersaus en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Machaca: Mexicaanse pulled beef & andere heerlijkheden

Ingrediënten:
azijn, olijfolie, laurier, tomaat in blik, knoflook, crème fraîche, gemalen komijn, knoflook, gerookt paprikapoeder, groene pepers, kaneelstokje, knoflook, komijn, kruidenmengsel, laurierblaadjes, limoensap, olijfolie, oregano, paprika, peper, pepers, 
zout en peper, rode paprika, rode pepers, rode pepertjes, rode uien, rode wijn azijn, runderbouillon, short rib, knoflook, tomaat, tomatensaus, ui, uien, ui, verse koriander, peper, vet, vlees, worcestersaus en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Reerug met jeneverbes-roomsaus

Ingrediënten:
olijfolie, boter, braadboter, gin, jenever, jeneverbessen, boter, knoflook, knoflookteen, olijfolie, peper, 
zout en peper, reerug, room, rosé, jenever, vlees, whisky, wildfond en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Vietnamese Pho met eend

Ingrediënten:
anijs, basilicum, bouillon, chili, eend, eendenborsten, eendenvet, eiernoedels, fruit, gember, groene kruiden, groenten, taugé, hoisinsaus, kaneelstokje, kaneelstokje, kastanje champignons, kip, kippenbouillon, knoflook, kokos, kruiden, limoensap, munt, noedels, oestersaus, paddestoelen, paksoi, pinda’s, rode chilipeper, shiitake, sjalot, spinazie, sugarsnaps, taugé, knoflook, gember, verse koriander, peper, vet, vlees, witte kool en zout

Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Kippensoep

Ingrediënten:
bospeen, bouillon, gedroogde tijm, ui, kippenbouten, knoflookpoeder, kruidnagels, kurkuma, peperkorrels, peterselie, prei, tomaten, vermicelli, vlees, zout en zwarte peper

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 1

Ingrediënten:
aardappels, aardappeltjes, aardbeien, alcohol, amandelmelk, appel, appelsap, avocado, banaan, bieslook, bietjes, blauwe bessen, bleekselderij, bloemkool, bouillon, broccoli, broodje, champignons, chocolade, citroen, courgette, drumsticks, eieren, feta, frambozen, geitenkaas, kip, gember, noten, gojibessen, granaatappel, grapefruit, groene paprika, groene thee, groente, water, hennepzaad, jam, jus, kamille, kerrie, ketchup, kikkererwten, knoflook, komkommer, koolrabi, mayonaise, noten, omelet en peper

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Geroosterde Paprika Maaltijdsoep

Ingrediënten:
basilicum, courgette, klokhuis, macaroni grande, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika's, rode ui, rode zoete puntpaprika, rundvleesbouillon, salami, knoflook, tomatenblokjes, water en worst

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ultieme champignonsoep

Ingrediënten:
alcohol, bouillon, champignons, eieren, extra vergine olijfolie, fruit, gedroogde paddenstoelen, gedroogde tijm, groentebouillon, knoflook, knoflooktenen, madera, marsala, medium sherry, zout, olie, paddenstoelen, peper, shiitakes, tijm, truffelolie, ui, versgemalen zwarte peper, vlees, water, wijn, wilde paddenstoelen, zeezout, zout, 
zout en peper en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Tabouleh van quinoa

Ingrediënten:
eieren, extra vergine olijfolie, gehakt, groene salade, groentebouillon, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, peterselie, quinoa, saffraan, saffraanpoeder, sjalot, tabasco, tabouleh, citroensap, tomaten, uien, vlees, water, zout, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel