Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: