Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Gebakken plakken courgette met yoghurt
- Ingrediënten:
- courgette, dille, munt, olijfolie, peper, plantaardige olie, yoghurt en zout
- Keuken:
- Turks / Sefardisch / Joods
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, dille, ei, griekse yoghurt, groentebouillon, knoflook, komijn, komkommer, koriander, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Plenty more:
Bijgerecht uit Plenty more:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: