231 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliecitroensapdonkere sesamoliedroge sherrydruivenpitolieeikippenbouillonknoflookkorianderlente-uilichte sojasausmaïzenaolijfoliepeperrijstazijnrijstwijnsesamoliesjalotsuikeruiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met sperziebonen en sojasaus

Ingrediënten:
boter, bulgur, gember, groentebouillon, knoflook, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, sperziebonen, tarwe, tomatenpuree en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / couscous
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut pompoen met sojasaus

Ingrediënten:
flespompoen, gember, knoflook, lente-ui, olijfolie, sesamzaad, sojasaus, waterkers, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tempé met sojasaus en tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, gemberwortel, knoflook, lente ui, pasta, peper, peterselie, polenta, sojasaus, spinazie, tempé, thaise basilicum, tomaten, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle edamame met kombu-dashi of sojasaus

Ingrediënten:
borlottibonen, edamamebonen, gemberwortel, groentebouillon, kombu dashi, lente ui, limabonen, neutrale olie, peper, peultjes, sojasaus, tuinboon, winterwortel en zout

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paksoi met zwarte bonen

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, gefermenteerde zwarte bonen, gember, knoflook, maïsolie, paksoi, shaoxing wijn, sherry, sojasaus, tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Oosters
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gestoomde zeebaars met zwarte-bonensaus

Ingrediënten:
bosui, gefermenteerde zwarte bonen, gemberwortel, geroosterde sesamolie, medium sherry, paksoi, peper, plantaardige olie, rijstazijn, sesamzaad, sojasaus, verse koriander en zeebaars

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen / feestdagen
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Witlof met bloedsinaasappel, kappertjes en gember

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, bladpeterselie, bloedsinasappel, ei, eidooier, gember, hoisinsaus, kappertjes, limoensap, notenolie, peper, sojasaus, witlof, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Gewokte garnalen en paksoi met rijstnoedels en gember

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, brede rijstnoedels, droge sherry, eiernoedels, gember, japanse sojasaus, knoflook, paksoi, sesamolie, shaoxing-rijstwijn, suiker, tijgergarnalen, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gierst-wortelpuree met gember, sesam en soja

Ingrediënten:
arachideolie, gemberwortel, gierst, groentebouillon, peper, sesamzaad, sojasaus, tarwe en winterwortel

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met gember

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, gember, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Met bier geglaceerde zwarte bonen op z'n Aziatisch

Ingrediënten:
appaloosabonen, bier, chilibonen, chilipoeder, duivenerwten, gefermenteerde zwarte sojabonen, gemberwortel, honing, knoflook, melasse, olijfolie, peper, pintobonen, sojasaus, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Herfstpastei

Ingrediënten:
bloem, chilipoeder, ei, gemberpoeder, paddestoel, hertebiefstuk, kaneel, ketchup, ketjap, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, rundergehakt, wild zwijnfilet en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:

Spareribs

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gember, kikkoman sojasaus, knoflook, limoen, olie, peper, spareribs en tijm

Soort:
vlees / roken / barbecue/grill
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Runderreepjes met rode ui

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene peper, knoflook, olie, peper, rijstwijn, rode ui, runderfilet, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...