Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Veau poêlé - In de pan gebraden kalfsvlees
- Ingrediënten:
- boter, kalfsvlees, laurier, olie, peper, peterselie, tijm, ui, vet spek, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Koken voor elke dag: