Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, cayennepeper, cognac, droge witte wijn, eidooier, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, suiker, tarwebloem, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van Onze Franse keuken: