Recept uit Speisekammer:
Geschlagene Butter mit Schmand oder Crème fraîche - Opgeklopte boter met reuzel of crème fraîche
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche en zeezoutvlokken
- Keuken:
- Noord-west-Europees
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / boter en olie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, cayennepeper, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw: