Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, bieslook, bloem, boter, bouquet garni, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kerriepoeder, laurier, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier: