Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bakboek:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De Joodse keuken:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: