Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroensap, kaneel, knoflook, komijn, koriander, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peterselie, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: