74 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbotercitroencitroensapgehaktgroenteknoflookkruidenlaurierolieolijfolieoreganopastapreispecerijensuikertomaatuivetwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Pissaladiere met courgette en feta

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, feta, gehakt, basilicum, kerstomaat, water, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode peper, rozemarijn, knoflook, tijmblaadjes, uien en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Millefeuille garnituur

Ingrediënten:
boter, eierdooiers, gedroogde kikkererwten, Groentebouilonblokje, gruyère, knolselderij, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, kruiden, water en zout

Soort:
groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Bemoste zeevis

Ingrediënten:
champignons uit pot, heilbot, kabeljauw, mayonaise, rode biet uit pot, soepgroenten, tuinkruiden, water, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Tomatensoep met miso

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, groentebouillonpoeder, kookroom, olijfolie, oregano, knoflook, tijm, tomaten uit blik, kruiden, water, witte miso, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Visterrine

Ingrediënten:
asperge, ei, eiwit, frisse salade, gelatine, gepocheerde rog, groene kruiden, groene kruidenmayonaise, kappertjes, laurier, peperkorrels, pocheervocht, prei, selderij, tijm, tomatenpuree, visbouillon, water, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Koude schol "Zeeland"

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dille, garnalen, laurier, mayonaise, peperkorrels, schol, tuinkruiden, water, witte wijn en yoghurt

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Lentesalade van tuinbonen en doperwten

Ingrediënten:
amandelen, bernagiebloemen, bindsla, basilicum, munt, blanke amandelen, citroen, doperwten, erwtenscheuten, gedroogde munt, gehakt, amandel, geitenkaas, gerst, extra vierge olijfolie, groenten, grof zout, ingemaakte citroen, water, olijfolie, parelgerst, rosé, vruchtensap, zout, tuinbonen, kruiden, versgemalen zwarte peper, citroensap, water, zachte geitenkaas, zeezoutvlokken, zout en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Lentesalade van tuinbonen en doperwten

Ingrediënten:
amandelen, bernagiebloemen, bindsla, basilicum, munt, blanke amandelen, citroen, doperwten, erwtenscheuten, gedroogde munt, gehakt, amandel, geitenkaas, gerst, extra vierge olijfolie, groenten, grof zout, ingemaakte citroen, water, olijfolie, parelgerst, rosé, vruchtensap, zout, tuinbonen, kruiden, versgemalen zwarte peper, citroensap, water, zachte geitenkaas, zeezoutvlokken, zout en zwarte peper

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Recept uit Eten met z'n allen:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
boter, eidooier, eierdooiers, eiwitten, boter, water, kruiden, laurierblaadje, peperkorrels, peterselie, citroensap, wittewijnazijn en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Wintermede

Ingrediënten:
citroentijm, gehakt, gember, honing, kaneelstokje, kruiden, kruidnagels, mede, peterselie, rozemarijn, salie, specerijen, water en wijn

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Zwezerikragout

Ingrediënten:
bloem, champignons, foelie, kalfsgehakt, kalfszwezerik, melk, paneermeel, peper, peperkorrels, sjalot, tuinkruiden, vetstof, water, witte wijn en zout

Soort:
pastei / orgaanvlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bak-je-eigen-pizza-party

Ingrediënten:
agavesiroop, basilicum, bloem, gehakt, honing, kruiden, olijfolie, oregano, pruimtomaten, semolina, sjalotjes, speltmeel, tafelzout, knoflook, tijm, gedroogde gist, honing, water, zout en zwarte peper

Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:

crackers met zelfgemaakte boter

Ingrediënten:
fijn griesmeel, olijfolie, peper, pompoenpitten, room, sesamzaad, speltmeel, verse tuinkruiden, water, zaden, zeezout, zonnebloempitten en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

The Green House: Utrechtse urban farm

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bieslook, bietensalade, boerenkaas, cherrytomaatjes, chocolade, cress, daikon, deeg, ei, groente, groenten, hart, ijs, kruiden, mede, mosterdblad, munt, oregano, peper, radijsjes, room, sorbet, kruiden, vis, vlees, water, witte asperges, worteltjes, zeekraal en zout

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Tomaten Paprikasaus

Ingrediënten:
chorizo, olie om te bakken, paprikapoeder, peper, salami, rode wijnazijn, tomaten, ui, kruiden, water en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Shakshuka met kidneybonen en tahindressing

Ingrediënten:
bulgur, eieren, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, kidneybonen, olijfolie, paprikapoeder, pitabroden, tahin, knoflook, tomaat uit blik, kruiden, citroensap, water, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Soft shell crabs bakken

Ingrediënten:
augurk, bloem, boter, citroen, kruiden, mayonaise, peper, soft-shell crabs, soft shell krab, tartaarsaus, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Recept uit De Griekse keuken thuis:

linzensoep

Ingrediënten:
gedroogde oregano, groene linzen, knoflook, olijfolie extra vierge, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, kruiden, water, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...