24 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbleekselderijbloemcitroencitroensapgembergroentegroentebouillonlaurierolieolijfolierode paprikaspecerijensuikertijmtomaattomatenpureeuivetwortelzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Vichyssoise met gepocheerd ei

Ingrediënten:
aardappelen, azijn, belgische mosterd, boter, ei, fleur de sel, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, kruidnagels, laurier, peper, prei, tijm, ui, vichywater, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Sfiha van champignon en komijn

Ingrediënten:
boter, champignon, droge gist, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kwark, olijfolie, patentbloem, prei, suiker, ui, gist, volkorenbloem, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Bourride

Ingrediënten:
bot, bouquet garni, droge witte wijn, eierdooier, gedroogde venkel, kabeljauw, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, pittige mosterd, prei, sinaasappelschil, stokbrood, tarbot, ui, verse tijm, water, witvis, wortel, zeebaars, zeeduivel, zonnevis en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Soto Ajam - Kippensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, citroenrasp, ei, gember, ketoembar, kip, knoflook, olie, peper, prei, rijst, serehpoeder, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe Catalane aux poivrons - Catalaanse paprika-preisoep

Ingrediënten:
bloem, bonenkruid, eidooier, gerookte ham, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, mager rookspek, olijfolie, pastafiguurtjes, peper, prei, rijst, rode paprika, runderbouillon, saffraandraadjes, ui, vermicelli, water en zout

Keuken:
Catalaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:

Lamsbout met kwarteleieren

Ingrediënten:
aardappel, gemalen komijn, gemberpoeder, honing, knoflook, kwarteleieren, lamsbout, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, prei, rietsuiker, rozijnen, salie, sinaasappel, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Recept van Voedzaam & Snel:

Foe yong hai

Ingrediënten:
appelazijn, avocado, bamboescheuten, bimi, champignons, ei, gele paprika, knoflook, peper, prei, rode paprika, roomboter, taugé, tomaten uit blik, ui, water, wortel en zeezout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe de poisson - Vissoep

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, diepgevroren vis, gedroogde sinaasappelschil, gemengde vis met graten, ei, gruyère, knoflook, laurier, olijfolie, pantsers, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rouille, saffraan, schelpen, spaghetti, stokbrood, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, venkelzaad, vermicelli, vissenkoppen, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe de poisson - Vissoep

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, diepgevroren vis, gedroogde sinaasappelschil, gemengde vis met graten, ei, gruyère, knoflook, krab, kreeft, laurier, mosselen, olijfolie, pantsers, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rouille, saffraan, schelpen, sint-jakobsschelpen, stokbrood, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, venkelzaad, vermicelli, vissenkoppen, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Soto Ajam (Indonesische kippensoep met rijst)

Ingrediënten:
citroengras, eieren, gebakken uitjes, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen kurkuma, gember, gemberpoeder, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, komijn, koriander, kurkuma, paprika, peper, prei, rijst, rode paprika, taugé, knoflook, gember en water

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, champignon, kerstomaat, eiwitten, extra vergine olijfolie, tomaat, groente, groentebouillon, zout, honing, knoflook, knolselderij, kruiden en specerijen, laurier, olijfolie, oregano, peperkorrels, prei, rietsuiker, rode wijn azijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, tomatensoep, ui, oregano, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: quinoa salade

Ingrediënten:
amandel, amandelen, azijn, bosui, citroenblad, citroensap, dressing, eiwitten, gele peen, gember, groente, groenten, zout, hennepzaad, knoflook, komkommer, koriander, koriander, limoensap, maïszetmeel, melasse, noten, olijfolie, palmolie, paprikapuree, pistachenoten, quinoa, raapzaadolie, rode paprika, rode peper, rode quinoa, sesamolie, sesamzaad, sojabonen, sojasaus, specerijen, stabilisator, sugarsnaps, suiker, tarwe, uienpoeder, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Delight: Coco-Curry

Ingrediënten:
basilicum, chilipoeder, courgette, courgette, curry, eiwitten, flespompoen, fruit, gemberwortel, groenten, knoflook, kokos, kokosmelk, kokosolie, munt, paprika, peper, pompoen, sjalot, tarwe en water

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gestoomde lentegroenten met burrata, citroenpolenta en salsa verde

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, basilicum, bloem, bonen, boter, burrata, citroen, citroensap, cornichons, doperwten, dragon, ei, bloem, extra vergine olijfolie, boter, groene asperge, groenten, kappertjes, knoflook, water, meiraap, munt, olijfolie, panko, peper, peper en zout, bladpeterselie, polenta, polentameel, rozemarijn, salsa verde, rozemarijn, knoflook, tuinbonen, water, wijnazijn, zout en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

New: Thai Green Curry So Fine + Korting

Ingrediënten:
aubergine, azijn, bamboe, bloemkool, chili, curry, eiwitten, groenten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, meel, paprika, pepers, pepertje, rijst, rijstebloem, specerijen, spinazie, suiker, tofu, tofublokjes, ui, vet, water, wortel, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Welke supermarkt heeft de lekkerste: maaltijdsalade geitenkaas

Ingrediënten:
appel, appelsap, appelstroop, appelwijnazijn, azijn, basilicum, citroensap, dressing, eiwitten, extra vierge olijfolie, gedroogde tomaat, geitenkaas, geitenmelk, groente, honing, knoflook, komkommer, komkommer, kruiden, kruiden en specerijen, kurkuma, maïszetmeel, majoraan, olijfolie, oregano, pasta, plantaardige olie, raapolie, raapzaadolie, rode appel, spinazie, stremsel, suiker, tarwegriesmeel, tijm, tomaat, tomaten, veldsla, vet, volkoren pasta, walnoten, water, zachte geitenkaas, zoetstof, zongedroogde tomaatjes, zongedroogde tomaten, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Eetdagboek: Detox Week 1

Ingrediënten:
aardappels, aardappeltjes, aardbeien, alcohol, amandelmelk, appel, appelsap, avocado, banaan, bieslook, bietjes, blauwe bessen, bleekselderij, bloemkool, bouillon, broccoli, broodje, champignons, chocolade, citroen, courgette, drumsticks, eieren, feta, frambozen, geitenkaas, kip, gember, noten, gojibessen, granaatappel, grapefruit, groene paprika, groene thee, groente, water, hennepzaad, jam, jus, kamille, kerrie, ketchup, kikkererwten, knoflook, komkommer, koolrabi, mayonaise, noten, omelet en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel