Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Rijst bij kip met bakbanaan
- Ingrediënten:
- boter, kippenbouillon, langkorrelrijst, laurier, peper, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- rijst
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke fond, bouillon, bouquet garni, bruine bouillon, droge madeira, droge port, droge witte wijn, ei, gehakt, knoflook, kooknat van champignons, krenten, laurier, laurierblad, olie, peterselie, sjalot, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: