Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, fond, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, rozemarijn, salie, tomaat, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Brindisa:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: