Recept uit De kunst van het koken:
Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, crème fraîche, dragon, droge vermout, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, garnalensap, geklaarde boter, gevogeltefond, kleine gepelde garnalen, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, water, witte wijn |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit JGV - A Life in 12 Recipes:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Ontbijt / diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van De Hippe Vegetarier: