68 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereifijne kristalsuikergemberknoflookkomkommerkorianderzaadmuntolieolijfoliepeperplantaardige olierode chilipeperrode uitomaatvissauswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Tomatensoep met griesmeel en koriander

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, fijne kristalsuiker, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, griekse yoghurt, koriander, mild paprikapoeder, olijfolie, semolina, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Okra met tomaten, citroen en koriander

Ingrediënten:
citroensap, fijne kristalsuiker, ingemaakte citroen, koriander, korianderzaad, mild paprikapoeder, munt, okra, olijfolie, peterselieblad, rode chilipeper, rode paprika, tomaat, ui, water, zout en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamsfilet met pinda's, kokosmelk en salsa van rode ui

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, ciderazijn, citroensap, fijne kristalsuiker, gezouten pinda's, grof zeezout, kapperappeltjes, knoflook, kokosmelk, koriander, lamsfilet, olijfolie, peterselie, piquillopepers, rode chilipeper, rode ui, rozemarijn, sesamzaad, sumak en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Gerookte lamskoteletjes met auberginepuree, jalapeñosaus en zoetzure koolrabi

Ingrediënten:
anijsster, aubergine, basmatirijst, citroensap, fijne kristalsuiker, gemalen komijnzaad, gember, groene jalapeñopeper, grof zeezout, kappertjes, knoflook, koolrabi, koriander, kruidnagel, lamsracks, mirin, olijfolie, rijstazijn, rode ui, tahinpasta, zonnebloemolie, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gestoomde rijstrolletjes

Ingrediënten:
citroensap, droge sherry, gedroogde chinese champignons, koriander, kropsla, lente ui, lichte sojasaus, munt, rode peper, ronde rijstpapiervellen, suiker, tahoe, wijnazijn en winterwortel

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Stoofpot van snijbiet, kikkererwten en tamarinde

Ingrediënten:
boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, karwijzaad, kikkererwten, koriander, korianderzaad, olijfolie, rondkorrelrijst, snijbiet, tamarindevruchtvlees, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Thaise salade van komkommer en kruiden

Ingrediënten:
citroensap, gerookte kipfilet, knoflookbieslook, komkommer, rode ui, suiker, thaise vissaus, verse basilicum, verse koriander, verse munt en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Lempers

Ingrediënten:
citroensap, gemalen kokos, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, koenjit, kokosmelk, komijnpoeder, koriander, olie, serehpoeder, suiker, ui en witte kleefrijst

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Aspergecurry

Ingrediënten:
citroensap, amandel, geklaarde boter, groene asperges, kerriepoeder, peper, pul biber, rode ui, suiker, korianderpoeder, mosterdzaad en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Bijgerecht uit Plenty:

Gebakken prei

Ingrediënten:
appelazijn, bosui, citroensap, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, kappertjes, kardemompeulen, korianderzaad, olijfolie, panko, prei, rode paprika, roze peperkorrels, water, witte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Preikoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, citroensap, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijnzaad, griekse yoghurt, kaneel, knoflook, koriander, kristalsuiker, melk, olijfolie, peterselie, prei, rode chilipeper, sjalot, zelfrijzend bakmeel, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Oshi tos kadu - Gevulde pompoen

Ingrediënten:
citroensap, koriander, langkorrelrijst, oranje pompoen, plantaardige olie, rozijnen, saffraandraadjes, saffraanpoeder, suiker, ui, zout en zure appels

Keuken:
Sefardisch / Joods / Oezbeeks
Soort:
vegan
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Thaise rundvlees salade met pindadressing

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, citroensap, kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, kruiden, kerstomaat, komkommer, koriander, noedels, pinda’s, rode ui, versgemalen zwarte peper, vissaus en zeezout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Thaise rundvlees salade met pindadressing

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, citroensap, kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, kruiden, kerstomaat, komkommer, koriander, noedels, pinda’s, rode ui, versgemalen zwarte peper, vissaus en zeezout

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Sayur terung daging Sumatera

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, biefstuk, chinese kool, citroensap, gemalen komijn, kemiripasta, knoflook, kokosmelk, koriander, laoswortel, rode peper, salamblaadjes, sjalot, sperziebonen, suiker, trassi, ui, vleesbouillon en zonnebloemolie

Haal meer recepten op...