65 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbasterdsuikerbloemcitroenraspeieidooierfilodeeggemberhoningkaneelknoflookmelkoliepeperpeterselieplantaardige olierode uisjalottomaatuivloeibare honingwalnotenwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd kalfsvlees met citroensap

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillonblokje, citroensap, dijonmosterd, kalfsstoofvlees, muskaatwijn, olijfolie, peper, sjalot, suiker, ui, vleesextract en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: olijfolie cake met glazuur

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, bakpoeder, beslag, bloem, boter, cake, citroenen, citroenrasp, citroensap, eieren, glazuur, olijfolie, poedersuiker, rozemarijn, suiker, bakpoeder, citroensap, vet, water en witte basterdsuiker

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: olijfolie cake met glazuur

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, bakpoeder, beslag, bloem, boter, cake, citroenen, citroenrasp, citroensap, eieren, glazuur, olijfolie, poedersuiker, rozemarijn, suiker, bakpoeder, citroensap, vet, water en witte basterdsuiker

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Appelstrudel

Ingrediënten:
boter, broodkruim, citroensap, filodeeg, gele rozijnen, gemalen amandelen, kaneel, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, walnoten en zure appels

Keuken:
Midden-europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:

Pompoenensaimadas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, gedroogde gist, kabochapompoen, kaneel, patentbloem, poedersuiker, reuzel, suiker en water

Keuken:
Spaans
Soort:
zoete hapjes / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Philip Mechanicus - Het kleine fornuis

Diner / nagerecht / dessert uit Het kleine fornuis:

Spaghettitaart voor de Dikke

Ingrediënten:
appel, citroensap, ei, gember, kaneel, olie, roomboter, rozijnen, spaghetti, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Apfelstrudel

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, kaneel, meel, noten, olie, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, rum, suiker, zout en zure appels

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Recept uit Anatolië:

vTulumba - Ottomaanse donuts

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, ei, griesmeel, maïzena, plantaardige olie en suiker

Keuken:
Turks
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Appel-aardappelpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, boter, citroensap, kaneel, knoflook, melk, moesappels, olijfolie, suiker, wittewijnazijn en 
zout en peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:

Breik aux amandes - Tunesisch amandelgebak

Ingrediënten:
amandelessence, boter, citroensap, ei, filodeeg, gemalen amandelen, plantaardige olie, sinaasappelrasp, suiker, vloeibare honing en water

Keuken:
Tunesisch / Sefardisch / Joods
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:

Lachmajou

Ingrediënten:
boter, broodmeel, chilipepers in olie, citroensap, gist, kaneelpoeder, mager lamsgehakt, olijfolie, peterselie, rode ui, suiker, tomaat in blik en zout

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / nagerecht uit Grieks koken:

Baklava

Ingrediënten:
amandelen, basterdsuiker, boter, citroensap, filodeeg, kaneel, kruidnagels, olijfolie, piment, suiker, walnoten en water

Keuken:
Grieks
Haal meer recepten op...