Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Zwaardvis met tomatenkruidensaus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, kervel, margarine, marjolein, olijfolie, peterselie, sjalot, suiker, tijmblaadjes, trostomaat en zwaardvis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, crème fraîche, ei, groentebouillon, honing, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, room, rozemarijn, ui, water, wijnazijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Wild:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van De Hippe Vegetarier: