Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladerdeeg, bladpeterselie, blanke kalfsbouillon, bleekselderij, bloem, bouquet garni, champignon, citroenrasp, crème fraîche, droge witte wijn, eidooier, kip, kipfilet, kippenbouillon, laurier, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier: