Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Pure chocoladetruffels
- Ingrediënten:
- boter, cacao, eierdooiers, melk, poedersuiker, pure chocolade, slagroom en sterke drank
- Soort:
- zoet / bonbons / chocolade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bakpoeder, banaan, blauwe bessen, bloem, boter, chocolade, donkerbruine basterdsuiker, ei, eidooier, honing, kristalsuiker, melk, pindakaas, poedersuiker, slagroom, suiker, tarwebloem, vanillesuiker, water, witte chocolade, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Oh my foodness:
Drinken uit Alle smaken van de regenboog:
Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit The naked chef:
Diner / nagerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / nagerecht uit Nigella Express:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit United states of cakes:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Chocoladedesserts:
Diner / nagerecht uit Desserts met allure:
Bij de koffie uit Sweet:
Diner / nagerecht uit Sweet:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!: