Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Zalm met zure room en dille
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, dille, nieuwe aardappelen, ui, zalmmoten en zure room
- Keuken:
- Zweeds
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, ei, eiwit, gerookte zalm, kaas, knoflook, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, ui, vis, vlees, witte wijn, zalmfilet, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Koken met kruiden:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Picknick / lunch / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Margriet kookboek:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: