16 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbleekselderijboterbouillonchampignoncitroeneigedroogde abrikozengekookte hamhamknoflooklauriermelknootmuskaatolijfolieontbijtspekparmezaanse kaaspreirode uirode wijnrozemarijnsinaasappeluiwitte wijnzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Recept uit Appels en peren:

Pastei van varkensdraadjes met salie en appel

Ingrediënten:
appel, balsamicoazijn, bloem, boter, bruine basterdsuiker, cheddar, eierdooier, grove mosterd, kippenbouillon, procureur, salie, ui, water en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Toad in the hole

Ingrediënten:
aardappels, bloem, boter, chipolataworstjes, cranberrysaus, ei, gehaktvulling, gerookte doorregen bacon, halfvolle melk, kalkoenvet, kalkoenvlees, kippenbouillon, ontbijtspek, prei, rozemarijn, salie, spruiten en zonnebloemolie

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Porchetta

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, cranberry's, gedroogde abrikozen, gerookte pancetta, kippenbouillon, kippenlever, krenten, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, rode ui, rozijnen, salie, varkensfilet, venkelzaad, vinsanto, witte wijn en wortel

Soort:
vlees / gevogelte / feestdagen
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Prachtige gevulde porchetta

Ingrediënten:
bot, boter, citroen, bloem, handappels, kippenbouillon, oesters, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode uien, rozijnen, knoflook, varkenslende, varkenslever, venkelzaad, verse rozemarijn, salie, vin santo, vlees, wortels en zuurdesembrood

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Ravioli met een vulling van eend

Ingrediënten:
bloem, boter, brood, cognac, eend, ei, ham, kippenbouillon, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie en sinaasappelschil

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Varkensbuik met gepofte appel-saliepuree en rodewijnsaus

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, bloem, boter, champignon, kippenbouillon, knoflook, laurier, rode wijn, salie, sjalot, suiker, tijm, uien, varkensbuik, winterwortel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Saltimbocca

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsschnitzel, kippenbouillon, marsala, olijfolie, parmaham, salie en witte wijn

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, ontbijtspek, runderlever, verse salieblaadjes, witte peper, witte wijn en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Hammousse

Ingrediënten:
bloem, bouillon, gekookte ham, gelatine, melk, room, tomaten, tuinkruiden en vetstof

Soort:
vlees