Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine
- Ingrediënten:
- aubergines, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tamarindepasta, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, gember, kaneel, knoflook, komijn, laos, laurierblad, olie, olijfolie, peper, rundvlees, sjalot, sojasaus, tijm, tomatenpuree, trassi, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Keukendagboek 2: