Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Kaneel-chocoladekoekjes
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, ei, grand marnier, kaneel, olijfolie, pure chocolade, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, honing, kaneelstokje, knoflook, koriander, kruidnagel, melk, olie, peper, peterselie, pijnboompitten, plantaardige olie, poedersuiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit De dikke vegetariër:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Recept uit United states of cakes:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Casa Moro:
Recept uit United states of cakes:
Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / nagerecht uit Fresh en light:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's comfort food:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit NAJAT:
Bij de koffie uit De Zilveren Lepel:
Diner / nagerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: