80 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloemkoolbouillonbroccolicourgettegroentekerriepoederknoflookkokosmelkkorianderkorianderpoederlente-uilimoenolijfoliepaksoipepersesamoliesojasausuiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Quinoa met zijdezachte kool

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chinese kool, donkere sesamolie, gemberwortel, groentebouillon, kool, lente ui, melassestroop, peper, quinoa, savooiekool en zout

Keuken:
Zuid Amerikaans
Soort:
vegan / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Rode kool-quinoasoep

Ingrediënten:
appelazijn, appelsap, daikoncress, gember, groentebouillon, honing, kaneel, korianderpoeder, muskaatpompoen, olijfolie, peper, quinoa, rode kool, ui, vlierbessensap, yoghurt en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met (boeren)kool of bladgroente

Ingrediënten:
arachideolie, boerenkool, gele paprika, gemberwortel, groene paprika, groentebouillon, knoflook, kool, lente ui, neutrale olie, paksoi, rode paprika, sake, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water, witte kool en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde tempé, drie manieren

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, chinese kool, gemberwortel, glasnoedels, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, lente ui, peper, tempé, thaise basilicum en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht uit Liever lokaal:

Savooiekool gestoofd met specerijen

Ingrediënten:
boter, gemalen korianderzaad, gemberpoeder, gemberwortel, groentebouillon, jeneverbes, laurier, nootmuskaat, olijfolie, savooiekool en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofu met paksoy goulash

Ingrediënten:
chilipepervlokken, druivenpitolie, gefermenteerde zwarte bonen, gember, groentebouillon, knoflook, maïsolie, paksoi, stevige tofu, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tempeh goulash

Ingrediënten:
chilipepervlokken, druivenpitolie, gefermenteerde zwarte bonen, gember, groentebouillon, knoflook, knapperige tempehkruim, maïsolie, paksoi, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gewokte boerenkool met varkensfilet

Ingrediënten:
boerenkool, chilivlokken, gember, groentebouillon, honing, lente-ui, limoen, olie, varkensfilet, vissaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Senegalese pindasoep

Ingrediënten:
arachideolie, boerenkool, cayennepeper, druivenpitolie, gember, pinda, groentebouillon, koolrabi, maïsolie, pindakaas, pruimtomaat, rode ui, stevige tofu, tomaat uit blik, yam, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Senegalees
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:

Oosterse groentesoep met shii-take

Ingrediënten:
gember, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, paksoi, rood pepertje, sherry, shii-take, spaghetti, winterpeen, wokolie en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Roerbak van winter- en lentekolen

Ingrediënten:
ei, gember, groente, groentebouillon, knoflook, lente-ui, olie, rodekool, rode ui, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Aziatiasche groentesschotel

Ingrediënten:
chilivlokken, edamamebonen, gember, geroosterde en gezouten pindas, groentebouillon, lente-ui, mirin, olie, pak choy, rietsuiker, rode paprika, shiitake en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega Feest Van Nina Olsson: Taco's Met Chipotle En Jackfruit

Ingrediënten:
avocado, babyspinazie, hamburgers, cacao, edelgistvlokken, gedroogde oregano, gemberpoeder, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, jackfruit, komkommer, kool, limoen, olijfolie, pekel, pikante saus, rode ui, rodewijnazijn, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kaneel, zout, tomaat, gember, water, zure room en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met broccoli of bloemkool

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkoolpuree, broccoli, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, lente ui, neutrale olie, sake, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Roergebakken rijst met groenten

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, bruine basmatirijst, citroenrasp, courgette, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, shiitake, gember en wortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Scherpzure edemame met groente

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, bleekselderij, broccoli, chilipeper, daikon, droge sherry, edamamebonen, gefermenteerde zwarte bonen, gemberwortel, groentebouillon, honing, knoflook, kool, neutrale olie, paddenstoelen, paksoi, paprika, peultjes, rijstazijn, shaoxingwijn, sojasaus, sperziebonen, suiker, winterwortel en wittewijnazijn

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Bami goreng met tempeh

Ingrediënten:
gember, geroosterde uien, groentebouillon, ketjap manis, knoflook, mie, olie, peultjes, prei, sambal oelek, spitskool, tempeh en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Noedelsoep met biefstuk en paksoi

Ingrediënten:
champignons, chilivlokken, eieren, eiermie, gember, groentebouillon, paksoi, radijsjes, sambal, sesamolie, sperziebonen, wortel en zoete sojasaus

Haal meer recepten op...