39 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouillonbroccolicourgettegemberkastanjechampignonsknoflooklente-uilimoenolieolijfoliepaddestoelpaksoipeperpeterseliesesamoliesojasaustijmuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Recept uit De echte Chinese keuken thuis:

Shiitake-saus

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bouillon, chilipeper, sesamolie, shaoxingwijn, shiitake, shiitakesaus, sojasaus en wortel

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Japanse fondue

Ingrediënten:
chinese kool, citroensap, daikonwortel, droge witte wijn, groentebouillon, japanse sojasaus, kastanjechampignons, lente ui, prei, rode paprika, shiitake, suiker, tahoe en wortel

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Roergebakken rijst met groenten

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, bruine basmatirijst, citroenrasp, courgette, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, sesamolie, shiitake, gember en wortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Marijke Sterk, Mieke van Laarhoven en Tal Maes - AH wereldkeukens  China

Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:

Tofu met paddestoelen

Ingrediënten:
bosui, droge sherry, gemberwortel, kruidenbouillon, lichte sojasaus, maïzena, peultjes, roerbakolie, shii-take, tofu en winterwortel

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Vegetarische champignon Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, champignon, groentebouillon, kastanje, boter, knoflooktenen, olijfolie, peper en zout, rode wijn, shiitakes, tijm, tomatenpuree, zilverui en wortel

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kasja met paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, champignon, groentebouillon, kasja, kastanjechampignon, neutrale olie, paddenstoelen, peper, portobello, shiitake, winterwortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:

Oosterse groentesoep met shii-take

Ingrediënten:
gember, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, paksoi, rood pepertje, sherry, shii-take, spaghetti, winterpeen, wokolie en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

3 eenvoudige vervangingen voor risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
arboriorijst, bieten, bloemkool, boter, broccoli, doperwt, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, koolraap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peultjes, portobello, risotto, rondkorrelrijst, saffraan, shiitake, sperziebonen, sugarsnaps, ui, water, witte wijn, wortel, wortelgroenten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

paddenstoelen- soep

Ingrediënten:
aardappels, cantharellen, gehakt, groentebouillon, kastanjechampignons, oesterzwammen, olijfolie, paddenstoelen, salieblaadjes, tomatenpuree en wortels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Udonnoedelsoep met kip & groenten recept - Food and Friends

Ingrediënten:
babypaksoi, broccoli, gemberwortel, kipfilet, knoflook, lente-ui, groentebouillon, limoen, mirin, plantaardige olie, roosjes, shiitakes, sojabonenpasta, sojasaus, sesamolie, udonnoedels, versgemalen zwarte peper, witte miso, wortels, zeezout, zoete rijstwijn en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Udonnoedelsoep met kip & groenten

Ingrediënten:
babypaksoi, broccoli, gemberwortel, kipfilet, knoflook, lente-ui, groentebouillon, limoen, mirin, plantaardige olie, roosjes, shiitakes, sojabonenpasta, sojasaus, sesamolie, udonnoedels, versgemalen zwarte peper, witte miso, wortels, zeezout, zoete rijstwijn en zout

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basmati met notenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, cashewnoten, gemalen koriander, groentebouillon, kardemompeul, knoflook, komijnzaad, laurierblad, paddestoel, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, walnoten, wortel, zonnebloemolie, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Extra smakelijke stoofpot van gerst en paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, groentebouillon, knoflook, olijfolie, paddenstoel, peper, peterselie, tijm, ui, winterwortel, wortels en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Paddenstoelensoep

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, boter, dille, gedroogd eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kervel, knoflook, koolzaadolie, mosterdpoeder, olijfolie, paddenstoelen, paddenstoelenbouillon, peterselie, tijm, ui, vegetarisch niervet, wortel, zeezout, zelfrijzend bakmeel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Stoofpot van gerst en paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, groentebouillon, knoflook, paddenstoelen, parelgort, peper, peterselie, tijm, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / aardappelgerecht / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Magere kapoen - cappon magro

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis, artisjokken, azijn, beschuit, bleekselderij, bloemkool, broodje, citroensap, ei, eierdooier, gamba's, groene olijven, kappertjes, knoflook, kruidenbouillon, langoest, olijfolie, paddestoelen in olie, pijnboompitten, poon, schorseneer, sperziebonen, verse basilicum, verse peterselie, wortel, zeevruchten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...