386 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbladpeterseliebotercitroencitroensapcourgettekerstomaatkomkommerkorianderkruidenolieoreganopeperpeterselierode uisuikertijmtomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Linguine met munt-amandelpesto en tomaten

Ingrediënten:
blanke amandelen, citroen, dijonmosterd, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, linguine, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, spaghetti, suiker, tomaten, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Pompoen balti met feta, tomaat en munt

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, feta, flespompoen, garam masala, gedroogde chilivlokken, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, munt, olijfolie, plantaardige olie, spinazie, zongedroogde tomaten in olie en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / groente / ovenschotel
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:

Groene tomaten, komijn en krokante knoflook

Ingrediënten:
groene tomaat, knoflook, komijnzaad, olijfolie, rodewijnazijn, suiker, sumak, verse munt en witte knoflooksaus

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Tortellini met ricotta en munt

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier, knoflook, laurier, melk, munt, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, tarwebloem, tomaten en ui

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Maklouba met knoflook-muntyoghurt

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basmatirijst, bloemkool, bouillon, gedroogde munt, amandel, groentebouillon, water, kaneelstokje, knoflook, milde olijfolie, olie om te frituren, olijfolie, pijnboompitten, rijst, taart, tomaat, tomaten, turkse yoghurt, uien, yoghurt, zout en 
zout en peper

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, wortel en munt

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, munt, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Bijgerecht uit Twaalf:

Gegratineerde tomaten

Ingrediënten:
basilicum, droog broodkruim, knoflook, munt, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pecorino, peterselie en pomodoritomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Tomaten gevuld met kruiden

Ingrediënten:
kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, oregano, panko, peterselie, tomaat, ui, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Indiase gevulde tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, gember, kipfilet, kippendijen, knoflook, kurkuma, langkorrelrijst, munt, peper, plantaardige olie, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Geroosterde aubergine met tomaat

Ingrediënten:
aubergine, fusilli, fusilli bucati, gedroogde pasta, knoflook, koriander, limoen, munt, olijfolie, tomaat, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gevulde tomaten met rijst

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, knoflook, margarine, munt, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode chilipeper, rondkorrelrijst, tomaten, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Bonen en clams met munt - habas alla catalana

Ingrediënten:
bacon, bouillon, citroenrasp, clams, droge witte wijn, gedroogde tuinbonen, gedroogde witte bonen, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, pekelspek, peper, rode spaanse peper, tomaat, ui, verse munt en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Catalaans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...