284 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroeneieidooiereiwitgedroogde gistgisthoningknoflookmaïzenamelknootmuskaatolieolijfoliepeperplantaardige oliesuikeruiwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Gefrituurde inktvisringen

Ingrediënten:
bloem, citroen, pijlinktvis, sodawater, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Pita - Khubz - Lavash

Ingrediënten:
bloem, olijfolie, suiker, verse bakkersgist, volkorenmeel, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Basis piedeeg 1

Ingrediënten:
bloem, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / beslag/deeg
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Ontbijt / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

churros

Ingrediënten:
bloem, ei, kaneel, tafelsuiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Gratin van aubergines met saus

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, gruyère, kippenbouillonblokje, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / frituur
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brits bakboek:

Schotse haverkoeken - scottish oatcakes

Ingrediënten:
bloem, boter, fijne havervlokken, havermeel, porridge oats, reuzel, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Schots / Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Basis piedeeg 2

Ingrediënten:
bloem, boter, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Sefardisch / Joods
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Basisrecept uit Minimania:

Tortillawraps

Ingrediënten:
lauwwarm water, meel, plantaardige olie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Soft-shell crab en tabascomayonaise

Ingrediënten:
00-bloem, bruisend water, maïzena, peper, soft-shell crabs, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:

HEET! choco & churros

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, groene spaanse peper, kaneel, kaneel, lichte rietsuiker, maïzena, pure chocolade, volle melk, water, zeezout en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

gemarineerde zeeduivel

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, gemalen komijn, knoflook, paprikapoeder, water, wittewijnazijn, zeeduivel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Ontbijt / lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Panettone

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, ei, gekonfijte vruchten, gist, meel, rozijnen, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / zoete hapjes / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De geur van witte rijst:

Pasteitjes van opa

Ingrediënten:
boter, djinten, eidooier, eieren, ketoembar, knoflook, koenjit, kokosmelk, laos, meel, mihoen, rode lombok, rundergehakt, sjalotjes, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, laurierblad, melk, prei, spinazie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Visfondue

Ingrediënten:
bloem, ei, peper, peterselie, pils, schaaldieren, visfilets, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...