397 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboekweitmeelcitroencitroenraspcitroensapeieidooiergedroogde gistinstantgistkaneelkrentenkristalsuikermelkoliepeperrumslagroomsuikertarwebloemvanillesuikervolle melkwater
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Scones (met gist)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout

Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Kaneelbroodjes met geroosterde hazelnoten

Ingrediënten:
blanke hazelnoten, blauwe rozijnen, droge gist, ei, gele rozijnen, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, roomboter, tarwebloem, vanille-extract, volle melk, water, witte basterdsuiker en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Brood:

Sinaasappelamandelbroodjes

Ingrediënten:
amandelen, droge gist, gehakt, grand marnier, poedersuiker, roomboter, tarwebloem, volle melk, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek:

Poffertjes

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, gedroogde gist, melk, poedersuiker en zout

Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:

Appelvlaaitjes

Ingrediënten:
appels, blauwe rozijnen, broodjes, citroen, droge gist, ei, gemberpoeder, boter, kaneel, kardamompoeder, koffieroom, maïzena, oranjebloesemwater, poedersuiker, rietsuiker, roomboter, tarwebloem, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:

Koningscake - king's cake plus vulling plus glazuur

Ingrediënten:
allspice, basterdsuiker, bloem, boter, donkere rum, droge gist, ei, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, maple syrup, melk, pecannoten, pimentpoeder, poedersuiker, sinaasappelrasp, tafelsuiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Brood:

Appelkaneelbroodjes

Ingrediënten:
amandelmeel, appelsap, custardpoeder, deeg, droge gist, ei, kaneel, poedersuiker, roomboter, rozijnen, tarwebloem, vanille extract, volle melk, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Brunch / bij de koffie uit Brood - 100 internationale recepten:

Sally Lunn

Ingrediënten:
boter, gekonfijte kersen, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, rozijnen, sinaasappelrasp, water, tarwebloem en zout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Ontbijt / lunch uit Het insectenkookboek:

Pannenkoeken

Ingrediënten:
basterdsuiker, buffalo's, ei, gist, havermout, kaneel, keukenstroop, melk, poedersuiker, roomboter, rozijnen, tarwebloem, zonnebloemolie en zout

Soort:
insecten
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Elzasser kugelhopf

Ingrediënten:
bloem, boter, droge gist, ei, kirsch, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, rum, sinaasappelrasp, suiker, witte amandelen en zout

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / nagerecht uit Oma's receptenboek:

Drie in de pan

Ingrediënten:
appel, basterdsuiker, bloem, gist, kaneel, krenten, melk, poedersuiker, roomboter, rozijnen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Lunch / snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Olifantenoren - elephant ears

Ingrediënten:
bloem, ei, gedroogde gist, kaneel, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, boter, plantaardig vet, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / frituur
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:

cinnamon rolls

Ingrediënten:
boter, eieren, gedroogde gist, kaneel, kardemompoeder, kristalsuiker, lichtbruine suiker, patisseriebloem, poedersuiker, roomkaas, vanille-extract, volle melk en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...