Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, gember, groente, knoflook, koriander, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Lunch uit Vegan Genial:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Honey & co:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane: