200 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelauberginebroodcourgettefruitgranengroentekaaskikkererwtenkipknoflookkruidennotenolieolijfoliepaprikarijstuivisvleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Prei-gehaktschotel

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappel, boter, foelie, gehakt, half-om-halfgehakt, knoflook, lamsgehakt, nootmuskaat, olijfolie, oude kaas, peper, prei, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, varkensgehakt, vleesbouillon, winterwortel, zoete ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruid lamsgehakt met tomaat, courgette & aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lams-en-tomatencobbler

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, gedroogde kruiden, italiaanse kruiden, kippenbouillon, knolraap, lamsvlees, melk, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Cassoulet

Ingrediënten:
bouquet garni, broodkruim, buikspek, knoflook, kruidnagels, lamsbout, lamsschouder, paneermeel, peper, prei, rauwe knoflookworst, tomaten, tomatenpuree, ui, varkensribbetjes, water, witte bonen, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Lam-kipragout

Ingrediënten:
chilipoeder, citroen, courgette, gemberpoeder, kikkererwten, kippenpoot, knoflook, komijn, lamspoot, laurier, oregano, prei, selderijblad, sperziebonen, tomaat, wortel en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Winterse ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, chianti, extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, olijfolie, prei, rode ui, rozemarijn, tomaat in blik, vlees en wortel

Soort:
vlees / saus/dressing/jus / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Verrukkelijke pastei met lamsschenkel

Ingrediënten:
bladerdeeg, bleekselderij, bloem, lamsschenkel, meiraap, melk, olijfolie, prei, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Texels lamsbout met rozemarijn

Ingrediënten:
knolselderij, boter, lamsbotten, lamsbout, laurierblaadjes, olijfolie, prei, rode wijn, bleekselderij, rozemarijn, knoflook, tomatenpuree, ui en winterwortel

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Lamsrug met kruidenkorst en Foyotsaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, dijonmosterd, eidooier, foyotsaus, knoflook, lamsbot, lamsrug, olie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, ui, verse gemengde kruiden, vers witbroodkruim, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

lamsnavarin

Ingrediënten:
bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwt, lamsschouder, prei, slagroom, tomaat, tuinboon, ui en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...