101 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikercitroensapeigembergroentekomkommerlaoslimoensapolieolijfoliepeperpindakaassambal oeleksjalotsperziebonentaugétomaattrassiwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruid gerecht met kool - sambal goreng kol

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, chinese kool, citroengras, daoen salam, dunne kokosmelk, goela djawa, groene kool, knoflook, laos, sambal trassi, savooiekool, sereh, spitskool, ui, witte kool en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Bijgerecht uit Recepten voor de wok:

Knapperige kool

Ingrediënten:
groente, jeneverbes, knoflook, plantaardige olie, poedersuiker, savooiekool en zout

Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Filderkraut mit Fleckerln / Spitskool met deegruiten

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, fruitazijn, ganzenvet, groente, karwijzaad, knoflook, noedeldeeg, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spitskool, suikerklontjes, ui, varkensbraadsaus, varkensvet, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Doufu chai - Kool met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, chinese kool, droge sherry, groente, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, stevige tofu, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:

Aziatische Salade

Ingrediënten:
dressing, fijne kristalsuiker, gehakt, glasnoedels, groene chilipeper, lente-uien, munt, citroen, peultjes, pinda’s, rodekool, spitskool, knoflook en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Gevulde Chinese ‘Pannenkoekslakken’

Ingrediënten:
chinese kool, knoflook, knoflookpoeder, water, komijnpoeder, lente-ui, olie, sesamzaad, sojasaus, spitskool, suiker, tarwebloem, sesamolie, varkensgehakt, peper, vijfkruidenpoeder en zout

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Urap dengan tempé Mendoan - Salade met tempé Mendoan

Ingrediënten:
bananenblad, citroenblad, garnalenpasta, geelwortel, ketjapsaus, knoflook, kokosnoot, kousenband, krokante tempé, laoswortel, palmsuiker, peper, rawit, rode chilipepers, rode kool, salamblaadjes, sjalot, spitskool, taugé, waterspinazie, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groentegerecht met ei en pindasaus - gado-gado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, gele kool, goela djawa, groene kool, haricots verts, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten met rundvlees - sajoer asem

Ingrediënten:
asemvocht, bruine basterdsuiker, chinese kool, citroengras, citroensap, daoen salam, foelie, goela djawa, groene paprika, haricots verts, knoflook, laos, preitjes, rode paprika, runderpoulet, sambal oelek, sereh, sperziebonen, spitskool, ui, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 3

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, olie, omelet, pindakaas, sambal oelek, slablad, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 1

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, kokos, komkommer, kool, kroepoek oedang, limoensap, oelek, olie, pinda, pindakaas, slablad, sperziebonen, spitskool, tahoe, taugé, tempeh, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch / soja
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Petjil

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, dagoeblad, gember, knoflook, kousenband, pindakaas, rode chilipeper, sjalot, spitskool, tamarinde, taugé en zoete ketjap

Soort:
groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Rendang

Ingrediënten:
asem, bitter, citroensap, kokosnootvruchtvlees, groenten, juruk purut, kentjur, knoflook, kokos, komkommer, kool, limoen, lombok, olie, pasta, salamblaadjes, sjalotten, sperziebonen, spitskool, suiker, taugé, knoflook, trassi, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Groenten met pindasaus 1 - petjel 1

Ingrediënten:
arachideolie, blanke azijn, bruine basterdsuiker, goela djawa, groente, ketjap benteng manis, knoflook, laos, oelek, olie, pindakaas, spinazie, spitskool, taugé, ui, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Oma's gado gado

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroen, ei, emping, goela djawa, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, koriander, kroepoek, pinda's, sambal oelek, sjalotjes, sperziebonen, spitskool, taugé, trassi, winterwortel en zonnebloemolie

Keuken:
Indisch
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...