729 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroenraspeigedroogde gistgriessuikerinstantgistkaneelkrentenkristalsuikermelkolieolijfoliepeperpoedersuikerrumsesamzaadsuikervanillesuikervolle melkwaterzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Scones (met gist)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout

Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Vetkoek - lardy cake

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, droge gist, eigeel, gekonfijte citrusschil, kaneel, krenten, melk, patentbloem, reuzel, rozijn, water, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Toastbrot - Toastbrood

Ingrediënten:
amerikaans patentbloem, ei, fijn zeezout, gist, maanzaad, patentbloem, raapzaadolie, sesamzaad, water en zout

Keuken:
Brits / Noord-west-Europees
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / buffet uit Brits bakboek:

Yorkshire teacakes

Ingrediënten:
boter, ei, eigeel, fijne rietsuiker, fijne witte suiker, gist, krenten, melk, patentbloem en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Sirupbrot - Siroopbrood

Ingrediënten:
amerikaans patentbloem, boter, donkere suikerbietensiroop, ei, gist, patentbloem, roggemeel, volle melk en zout

Keuken:
Zweeds / Noord-west-Europees
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:

Krenten- en saffraanbrood uit Cornwall

Ingrediënten:
boter, eigeel, gekonfijte citrusschil, gist, karwijzaad, krenten, melk, patentbloem, reuzel, ruwe rietsuiker, saffraandraadjes en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Pompernikkelbrood

Ingrediënten:
donkere stroop, droge gist, ei, honing, karwijzaad, patentbloem, plantaardige olie, roggebloem, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bakewell tart recept - Food and Friends

Ingrediënten:
abrikozenpitten, amandelmeel, amandelschilfers, bloem, eieren, eigeel, melk, fijne rietsuiker, frambozenjam, boter, gist, nootmuskaat, patentbloem, rietsuiker, rozenwater, zout, water, wit broodkruim en witte suiker

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bakewell tart

Ingrediënten:
abrikozenpitten, amandelmeel, amandelschilfers, bloem, eieren, eigeel, melk, fijne rietsuiker, frambozenjam, boter, gist, nootmuskaat, patentbloem, rietsuiker, rozenwater, zout, water, wit broodkruim en witte suiker

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Bagel

Ingrediënten:
ei, gist, honing, maanzaad, moutsiroop, patentbloem, sesamzaad, water en zout

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Kaastaart

Ingrediënten:
bloem, ei, eierdooier, eiwitten, gist, magere platte kaas, melk, vanille-essence en zoetstof

Haal meer recepten op...