74 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieauberginechilipastachilipepercitroengrascourgettedjeroek poeroetdruivenpitoliegedroogde chilipepergembergroene currypastaknoflookkorianderlimoenlimoensapmaïsolieolierode currypastarode spaanse pepersesamoliesjalotsperziebonenvegetarische vissauswaterwitte uizomerpompoenzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Thaise rode curry met garnalen

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, garnaal, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, kroepoek, limoen, rode paprika, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugarsnaps, tijgergarnalen, tomatenpuree en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Thaise kipcurry met rode paprika en amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroengras, citroensap, citroenschil, currypasta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, gember, kipfilet, kokosmelk, olie, paprikapoeder, rode chilipeper, rode paprika, sjalot, sojasaus, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kokosnoedels

Ingrediënten:
boter, ei, eiernoedels, indiase currypasta, japanse sojasaus, knoflook, kokosmelk, lente ui, margarine, melk, noorse garnalen, olie, rode spaanse peper, shiitake, varkensschnitzel en wortel

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Groene curry

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, gember, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoensap, rode spaanse peper, sesamolie en sojasaus

Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Op z'n Thais gestoomde zeebaars en rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-uitjes, limoen, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugar snaps, zeebaarsfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Chicken Saté Spring Rolls

Ingrediënten:
bruine suiker, gember, gemberpoeder, kerriepoeder, kippendijen, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, kruidenzout, kruidnagel, limoen, loempiavellen, nootmuskaat, peperkorrels, pinda’s, plantaardige olie, rode peper, sjalot, sla, sojasaus, steranijs, suiker, zout en zwarte peperkorrels

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Cambodjaanse bruiloftsdipsaus

Ingrediënten:
champignons, chilipeper, kastanjechampignons, kerriepasta, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, limoensap, pindakaas, sojasaus en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Mie met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, bantoe-citroenbladeren, broccoli, citroengras, knoflook, kokosmelk, lente-ui, lichte sojasaus, mie, rijstwijn, rode paprika, rode spaanse peper, tomatenpuree, varkensfilet en gember

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Kipsaté met pindasaus

Ingrediënten:
gember, honing, kipfilet, knoflook, kokosmelk, limoen, pindakaas, rode peper, sojasaus en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:

Rijstkoekjes met garnalen-kokosdip

Ingrediënten:
garnalen, jasmijnrijst, knoflook, kokosmelk, palmsuiker, pinda, rode peper, sojasaus, tamarinde, thaise vissaus en verse koriander

Keuken:
Thais
Soort:
rijst
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Miesoep uit Chiang Mai

Ingrediënten:
eiermie, kippenbouillon, kippendij, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, kurkuma, lente ui, limoen, mosterdblad, rode pepers, sjalot, sojasaus, thaise rode currypasta en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Aziatische salade met kokosquinoa, paksoi en gembertofu

Ingrediënten:
gemberwortel, groene sojabonen, kastanjechampignons, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lente ui, limoen, paksoi, rode spaanse peper, tamari, thaise basilicum, tofu, water, witte quinoa en zoutvlokken

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met kruiden

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, maïsolie, munt, rode currypasta, sojasaus, thaise basilicum, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met tofu

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, tofu, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Pindasaus, zes manieren

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chilipeper, citroengras, knoflook, kokosmelk, kurkuma, limoensap, pinda, sjalot, sojasaus en zout

Keuken:
Thais
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Zoete pindasaus

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, chilipeper, citroengras, ketchup, knoflook, kokosmelk, kurkuma, limoensap, pinda, sjalot, sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met tomaten

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, tomaten, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met wortel of bleekselderij

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bleekselderij, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, wortel, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met winterpompoen

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, winterpompoen, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met kerrie

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, chilipoeder, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, garam masala, gedroogde chilipeper, groene currypasta, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met noten

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, noten, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met gember

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, gember, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, limoen, maïsolie, rode currypasta, sojasaus, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...