88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederboterchilipepercitroeneigemalen komijngerookt paprikapoederknoflookknoflookpoedermelkolieolijfoliepaprikapeperpeterselierode uisuikertijmtomatenpureeuiwaterzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

inktvis met paprikapoeder en knoflook

Ingrediënten:
bloem, citroenschil, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, pijlinktvisjes, rode peper, sherryazijn, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Olijfoliecrackers

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cayennepeper, grof zeezout, olijfolie, paprikapoeder, zout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Macaroni met kaas - macaroni and cheese

Ingrediënten:
bloem, broodkruim, cayennepeper, cheddar, elleboogjesmacaroni, hollandse kaas, mosterd, mosterdpoeder, boter, paprikapoeder, volle melk en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Olijfoliecrackers

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cayennepeper, grof zeezout, olijfolie, paprikapoeder, zout en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

gemarineerde zeeduivel

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, gemalen komijn, knoflook, paprikapoeder, water, wittewijnazijn, zeeduivel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Gebakken kippenvleugels

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, chilipoeder, vijfkruidenpoeder, honing, karnemelk, kippenvleugels, knoflookpoeder, paprikapoeder, selderijzaad, tabasco, uienpoeder, zeezout, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Parmezaankoekjes met maanzaad

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, ei, maanzaad, paprikapoeder, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / brunch / lunch / traktatie uit De dikke vegetariër:

Kaaskoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cheddar, ei, emmentaler, gruyère, paprikapoeder en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Manchego-komijnbuñuelos

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, ei, extra vierge-olijfolie, gemalen komijn, gemalen oregano, zoet gerookt paprikapoeder, manchego, olijfolie en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / frituur
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

The Colonel's Fried Chicken

Ingrediënten:
allspice, bloem, cayennepeper, ei, karwijzaad, kip-drumsticks, laurier, nootmuskaat, paprikapoeder, salie, tijm, uienpoeder, ve-tsin, volkorenmeel, volle melk, zout en peperkorrel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / brunch / lunch / traktatie uit De dikke vegetariër:

Pittige kaaskoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, cheddar, ei, emmentaler, garam masala, gruyère, karwijzaad, kerriepoeder, komijnzaad, paprikapoeder en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Picknick / brunch / lunch / traktatie uit De dikke vegetariër:

Pecorinokaaskoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, paprikapoeder, parmezaanse kaas, pecorino en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Chicken & Waffles

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bloem, bosui, cayennepeper, frituurolie, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kipfilet, maïsmeel, sriracha, tabasco, wafels, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Parmezaankoekjes met maanzaad

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, ei, maanzaad, paprikapoeder, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Ontbijt / brunch uit Spuntino:

Eieren met soldaatjes

Ingrediënten:
amandelen, bloem, brood, cayennepeper, ei, gerookt paprikapoeder, peper, sesamzaad, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

sardienballetjes

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pruimtomaat, sardines, suiker, zeezout en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Crockpot: Goulash

Ingrediënten:
tomatenpuree, bloem, cayennepeper, laurierblaadje, magere runderlappen, paprikapoeder, runderbouillon, sperziebonen, knoflook en uien

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Southern fried chicken

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, bloem, bruine basterdsuiker, cayennepeper, gerookt paprikapoeder, karnemelk, kippendijen, kippenpoten, knoflook, knoflookpoeder, laurier, rietsuiker, rodekool, rodewijnazijn, tijm, uienpoeder, venkelzaad, zeezout, zoete aardappel en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...