Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroenrasp, citroenschil, droge witte wijn, ei, kalfsschenkel, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept uit Vegeterranean:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Okoko recepten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Istanbul:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Istanbul: