Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / snack of tussendoortje uit Veg!:
Recept uit Salade:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Heerlijk simpel:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër: