Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, bouillon, brood, citroen, curry, gember, granen, groente, kikkererwten, knoflook, kruiden, kurkuma, linzen, noten, olijfolie, pasta, peper, rode paprika, vis, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: