Recept uit Simpel:
Langzaam bereide lamsschouder met munt en komijn
- Ingrediënten:
- citroenen, fenegriekzaad, gemalen komijn, knoflook, koriander, lamsschouder met bot, munt, paprikapoeder, selderijknol en wortels
- Soort:
- lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, gember, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijnpoeder, komijnzaad, korianderzaad, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode ui, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Simpel:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Brunch uit NAJAT:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Arabia: