Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroengras, fruit, gula djawa, ketjap, korianderpoeder, laos, lombok, munt, olie, rijstnoedels, salamblaadjes, santen, sjalot, taugé, trassi, ui, vissaus, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Thug kitchen:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: