Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Porto Ricaanse Pernil
- Ingrediënten:
- bruine suiker, gemalen komijn, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, ontbeende varkensschouder, oregano, rode wijnazijn, sjalot en water
- Soort:
- sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, chilipeper, citroengras, citroensap, fruit, gula djawa, knoflook, korianderpoeder, laos, lombok, munt, olie, peper, salamblaadjes, santen, sjalot, trassi, ui, vissaus, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Ontbijt / brunch / lunch uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Pannenkoeken:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: