125 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basmatirijstcitroengrasfruitgehaktgembergroentebouillonknoflookkokosoliekorianderkorianderzaadkurkumaolieolijfolierijstrode chilipepersojasaussuikeruivissauswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Kerriesaus met kokosmelk

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, boter, citroengras, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, maïzena, ui en vadouvan

Keuken:
Belgisch
Soort:
saus
Een recept uit Emily Jonzen - De smaak van kokos

Diner / lunch / voorgerecht uit De smaak van kokos:

Kippensoep Met Minimais & Limoen

Ingrediënten:
champignons, citroengras, gember, groene chilipepers, koriander, kippenbouillon, kippenpoten, kokosbloesemsuiker, kokosmelk, kokosolie, limoenen, palmsuiker, shiitakes, sjalotten en vissaus

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Droge rundercurry met pinda's en limoen

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, kaneel, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderblaadjes, korianderwortel, korianderzaad, kruidnagel, limoen, mandarijn, nootmuskaat, paprikapoeder, pindakaas, rode pepers, runderbouillon, sjalot, stooflappen en suiker

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Kousenband met tahoe

Ingrediënten:
chilivlokken, kokosmelk, kousenband, limoen, palmsuiker, pinda, sjalot, sojasaus en tahoe

Keuken:
Thais
Soort:
groente
Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!

Recept uit Selamat Makan!:

Balinese salades

Ingrediënten:
citroengras, kokosmelk, komkommer, korianderblaadjes, limoen, sambal, sjalot, sperziebonen, waterspinazie en wortel

Keuken:
Balinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Vis in bananenblad met kokossaus

Ingrediënten:
bananenblad, garnalen, gemberwortel, kokosmelk, krab, limoen, peultjes, sjalot, verse koriander, witvisfilet en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Bijgerecht uit De Thaise keuken:

Koolsalade

Ingrediënten:
knoflook, kokosmelk, kool, limoen, limoensap, pinda, rode peper, sjalot en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Salade van belimbingblad

Ingrediënten:
base wangenan, belimbingblad, jeruk limo, kemiri, kippenhartjes, kippenmaagjes, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lombok, rawit en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
groente
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Spinazie-viscurry

Ingrediënten:
babyspinazie, gember, geroosterde zoute pindas, knoflook, kokosmelk, limoen, rode chilipeper, scherp kerriepoeder, sjalot en snoekbaarsfilet zonder huid

Keuken:
Indiaas
Soort:
curry / vis
Haal meer recepten op...