Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gehakt, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-07:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Okoko recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: